Informatie sieraden

Wijze van totstandkoming

Al onze sieraden zijn door ons zelf met de hand gemaakt. Deze sieraden worden speciaal voor u op maat gemaakt. Geen enkel sieraad is hetzelfde. In overleg kunnen andere kralen verwerkt worden of andere aanpassingen gedaan worden. De levertermijn kan hierdoor iets langer worden.

Varianten

Roselilly Sieraden worden gemaakt van van aluminiumdraad of zilver-, goud en bronskleurig koperdraad. Aluminiumdraad is nikkelvrij en kleurvast. Sieraden gemaakt van dit draad zijn zeer licht van gewicht en dragen heerlijk. Aluminiumdraad is licht vervormbaar. Het verzilverde en vergulde koperdraad heeft een prachtige kleur. Er zit een speciaal laagje overheen waardoor de kleur lang behouden blijft.

De meeste sieraden zijn in verschillende varianten leverbaar. De varianten die van toepassing zijn, kunt u vinden wanneer u op het artikel klikt.

Verkleuring materiaal

De kans bestaat dat onze aangeboden producten na verloop van tijd minder mooi worden en gaan verkleuren. Dit komt doordat de producten niet van edelmetaal (echt goud of zilver) zijn gemaakt.
Het verkleuren van de producten gebeurt voornamelijk doordat ze in contact komen met water, zoals regen, parfum en zweet. Het is daarom verstandig dat u uw sieraden af doet tijdens het douchen, sporten, afwassen en slapen en deze opbergt in een vochtvrije ruimte. Eventuele verkleuring is ook afhankelijk van de zuurgraad van uw huid. De verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie. Met een zilverpoetsdoekje zijn de sieraden meestal weer mooi glanzend te krijgen.

Nikkelallergie

Onze producten zijn niet allemaal 100% nikkelvrij, wij raden daarom mensen met een nikkelalergie aan, deze niet te gebruiken. Als een product wel 100% nikkelvrij is, staat dit aangegeven bij de product omschrijving. Wij zijn niet aansprakelijk voor allergische reacties.

Geschiktheid voor jonge kinderen

De sieraden kunnen bestaan uit onderdelen die los kunnen raken, zeker wanneer deze in de mond komen. De sieraden zijn daardoor niet geschikt voor jonge kinderen of andere personen waarbij het risico bestaat dat ze het sieraad of de eventueel losgeraakte onderdelen in de mond kunnen stoppen.